Kolmen maalittoman pelin jälkeen Kylian Mbappé sai viimein hanat auki La Ligassa. Ranskalaisen kaksi osumaa siivittivät Real Madridin sunnuntai-iltana 2-0-kotivoittoon Real Betisiä.

Real Madrid oli juuri torstaina menettänyt pisteitä Las Palmasille, joten voitto oli tärkeä koko joukkueen itseluottamukselle.

PSG:stä kesällä ilmaiseksi saapuneelle Mbappélle oli henkilökohtaisesti erityisen tärkeää onnistua juuri kotiareenalla Santiago Bernabéulla.

– Odotin tekeväni maalin tällä ikonisella stadionilla. Tämä on maailman paras stadion. Las Palmasin jälkeen tärkeintä oli kuitenkin voitto. Tämä oli vaikea ottelu, mutta me olemme Real Madrid, Mbappé kommentoi Marcan mukaan.

– Minun täytyy tehdä aina maaleja. Tiedän, että minun täytyy pystyä siihen. En ollut tehnyt kolmeen otteluun maalia ja ihmiset alkoivat jo puhua siitä.

Mbappéa, 25, on rinnastettu Real Madridissa seuran edelliseen suureen supertähteen Cristiano Ronaldoon. Portugalilainen johdatti Madridin yhdeksän vuoden aikana neljään Mestarien liigan voittoon, kahteen La Liga -titteliin ja yhteensä 15 eri pokaaliin.

Mbappé ehti tottua jo Pariisissa korkeaan vaatimustasoon, joten paineet Real Madridissa eivät tule yllätyksenä.

– Tässä ei ole kyse paineista. Jokainen tietää minun kunnioitukseni Cristianoa kohtaan, mutta minä olen täällä Kylianina. Minun ainoa paineeni on sopeutua tähän joukkueeseen, ranskalainen tokaisi.

Mbappé suuntaa seuraavaksi Ranskan maajoukkueen mukaan kapteenin roolissaan. Real Madrid palaa tauolta vierasotteluun Real Sociedadia vastaan syyskuun 14. päivä.

LUE MYÖS!