Conor Gallagher siirtyi elokuussa Chelseasta Atléticoon.

Atlético maksoi Gallagherista noin 40 miljoonaa euroa. Atlético-luotsi Diego Simeone oli pitkään Gallagherin kintereillä ja onnistui lopulta saamaan keskikenttäpelaajan joukkueeseensa.

Gallagher on väläytellyt alkukaudella ja pelasi vahvan ottelun San Mamésilla, kun Atlético voitti Athleticin vieraskentällä 1-0.

Gallagher on parhaillaan Englannin A-maajoukkueen mukana. Englantilaismedian mukaan Chelsean uusi päävalmentaja Enzo Maresca koki, ettei Gallagher ole teknisesti riittävän taitava pelaaja voidakseen pelata hänen alaisuudessaan. Gallagher otti kantaa väitteeseen.

– En usko sen pitävän paikkaansa. Viime kauteni Chelseassa oli hyvä. Kuten oli nähtävissä, Mauricio Pochettino peluutti minua kaikissa otteluissa ja osoitti luottavansa minuun. Kannattajatkin arvostivat sitä, mitä tein kentällä. Chelsea tekee omat päätöksensä ja he hankkivat huippupelaajia pitkillä sopimuksilla. Itse en ollut sellaisessa tilanteessa, mutta lopputulos oli paras mahdollinen kaikille, joten olemme onnellisia. Jalkapallossa tapahtuu tällaisia asioita. Minulle Chelsea oli kuin toteutunut unelma. Olin hyvin onnekas, Gallagher sanoi Telegraphille.

Gallagherin Atlético-siirto oli monimutkainen, mutta lopulta osapuolet saivat sen toteutetuksi.

– Kuten kaikki tietävät, siirron aikana tapahtui paljon asioita, kun seurat yrittivät päästä sopuun. Olin koko ajan rauhallinen sen suhteen ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Simeone on yksi maailman parhaista valmentajista ja rakastan jo nyt sitä, miten hän kohtelee minua ja joukkuetta.

– Olen innoissani voidessani työskennellä hänen kanssaan seuraavat vuodet. Simeone otti minut hyvin vastaan ja kysyi, olenko valmis tekemään kovasti töitä. Hän haluaa kaikkien tekevän mahdollisimman kovasti töitä voittaakseen. Se sopii minulle loistavasti.

LUE MYÖS