Barcelona voitti sunnuntaina Villarrealin vieraskentällä 5-1 La Ligan kuudennella kierroksella.

Villarrealin Yeremy Pino heilutti verkkoa kahdeksannella minuutilla upealla nostolla, mutta maali hylättiin niukan paitsion takia.

Barcelona siirtyi johtoon 20. minuutilla. Pablo Torre pelasi ovelan syötön rangaistusalueelle Robert Lewandowskille, joka tuikkasi pallon sisään.

Varttia myöhemmin vierasjoukkue osui toistamiseen. Pallo jäi kulmapotkun jälkitilanteessa pomppimaan Villarrealin maalin edustalle ja Lewandowski taiteili illan toisen osumansa verkkoon.

Kotijoukkue kavensi hetkeä myöhemmin. Nicolas Pépé karkasi Barcelonan linjan taakse ja petasi avopaikan Ayoze Pérezille, joka ei erehtynyt.

Avausjakson lopussa Barcelonan ottelu sai todella ikävän käänteen, kun maalivahti Marc-André ter Stegen loukkaantui tullessaan kamppailupallosta alas. Saksalaiskapteeni huusi maassa tuskaisena, ja hänet kannettiin paareilla kentältä. Tilalle vaihdettiin varatorjuja Iñaki Peña.

Hieman ennen tunnin täyttymistä Barcelona osui kolmannen kerran, kun Torren veto painui kimmokkeen kautta maaliin.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Barcelonalle vihellettiin videotarkistuksen jälkeen pilkku, kun Eric Bailly taklasi Lamine Yamalia. Pallon taakse asteli Lewandowski, jonka veto kilahti tolppaan.

Peliä oli noin vartti jäljellä, kun Barcelona laittoi taas verkot tötterölle. Pau Víctor tarjoili takaviistoon Raphinhalle, joka tykitti kimmokkeen kautta kuulan sisään.

Sama kaveri oli asialla 84. minuutilla, kun loppulukemat nousivat taululle. Yamal tarjoili taianomaisen ylkosyrjäsyötön Raphinhalle, joka taituroi puolivolleyn verkkoon.

Villarreal sai toisella jaksolla pallon kahdesti maaliin, mutta kumpikin osuma hylättiin paitsion takia. Viimeisillä minuuteilla peli sai jo rumia piirteitä, kun kotijoukkueen pelaajat kävivät vuorotellen lanaamassa Yamalia jaloille.

Sarjakärki Barcelonalla on kuuden pelin jälkeen 18 pistettä ja Villarrealilla 11.