Hansi Flick luottaa Inaki Penan olevan valmis astumaan Marc-Andre ter Stegenin saappaisiin. Barcelonan päävalmentaja pitää myös korvaavat vaihtoehdot avoinna.

Ter Stegen, 32, kärsi pahan polvivamman sunnuntain La Liga -ottelussa Villarrealia vastaan. Saksan maajoukkuevahdin on arvioitu olevan seitsemästä kahdeksaan kuukauteen sivussa.

Flick uskoo Penan, 25, pystyvän paikkaamaan seuran aloittavana maalivahtina.

– Haluan ensinnäkin sanoa, että minulla on täysi luottamus Inaki Penaan. Hän on tullut sisään ja ollut ammattilainen. Ei vain harjoituspeleissä, vaan myös harjoituksissamme. Me luotamme täysin häneen, Flick kommentoi lehdistölle.

Flick ei sulkenut myöskään pois mahdollista vaihtoehtoista korvaajaa ter Stegenin poissaolon ajalle. Veteraanivahdeista Keylor Navas, Wojciech Szczesny ja Claudio Bravo on yhdistetty Barcelonan tolppien väliin.

Kolmikosta Szczesny ja Barcelonaa aiemmin edustanut Bravo ovat lopettaneet uransa. Katalonialaisseuralla on 30 päivää aikaa löytää hätäkorvaaja, jonka on oltava seuraton pelaaja. Barcelona voi käyttää uuden pelaajan rekisteröintiin 80 prosenttia ter Stegenin palkasta.

– Meidän täytyy keskustella siitä. Minun täytyy puhua Delan (Barcelonan maalivahtivalmentaja) kanssa tietääkseni, mitä hänellä on sanottavana. Hän on ollut täällä vuosia ja tietää paljon asioista. Me arvostamme hänen mielipidettään.

Barcelona isännöi seuraavaksi La Ligassa Getafea huomenna. Sarjakärki on voittanut kaikki kuusi ensimmäistä otteluaan.

LUE MYÖS!