Jokaiselta jalkapalloon jotenkin liittyvältä on vuorotellen kysytty mielipidettä Ballon d’Or -äänestyksestä. Moni on hehkuttanut selkeästi joko Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa, jotkut Manuel Neueria. Manchester Unitedin legendoihin kuuluva Denis Law päätyi kehumaan koko kolmikkoa, erityisesti kahta hyökkääjää.

– He ovat epätavallisia, kaksi kaikkien aikojen parasta. En ole kateellinen äänestäjille, joiden on tehtävä ero noiden kahden välillä, Law sanoi Fifan verkkosivuilla.

– Minun aikanani tilanne oli ihan erilainen. Silloin ei ollut kahta pelaajaa, jotka dominoivat tällä tavalla kuin nämä kaverit. Ja tietyllä tavalla olisi mukavaa nähdä jonkun muun voittavan. Neuer on erinomainen maalivahti ja maailmanmestari. Mutta hän ei kilpaile kahta tavallista pelaajaa vastaan.

Law jopa ehdotti uudenlaista ratkaisua parhaan tai parhaiden valitsemiseksi.

– Olisi itse asiassa mukavaa, jos palkinnon voisi jakaa, koska on vaikeaa erotella Messiä ja Ronaldoa tänä vuonna. He molemmat ovat fantastisia ja mielenkiintoisia katsella. He tekevät maaleja niin tasaiseen tahtiin.

Lopuksi Law kertoi, mikä Messissä ja Ronaldossa viehättää häntä.

– Kun ajatellaan Messiä, hänen kokoaan ja taklauksia, joita hän saa osakseen jokaisessa ottelussa, ihailen häntä suuresti.

– Mutta toisaalta myös Ronaldo on uskomaton, ja hänen fyysisyytensä myös. Kumpi tahansa heistä voittaa, ansaitsee sen.

Denis Law voitti Ballon d’Orin urallaan vuonna 1964. Tuolloin toiseksi äänestettiin Interin Luis Suárez ja kolmanneksi Real Madridin Amancio.