Madridilaisen AS-lehden mukaan Atlético Madridin seurajohto ja kiinalainen miljardööri Wang Jianlin allekirjoittavat keskiviikkona sopimuksen, jonka myötä viidesosa madridilaisseurasta siirtyy Wangin omistukseen. Korvauksena Atléticon kassaan kilahtaa saman tien 40 miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marin ja puheenjohtaja Enrique Cerezo ovat Pekingissä viimeistelemässä sopimusta.

Wang tunnetaan parhaiten AMC Entertainment -yhtiön ostamisesta. Kyseinen yhtiö on maailman suurin operaattori elokuvateatterialalla. Wang on Forbesin tuoreimman listauksen mukaan maailman 64. rikkain henkilö. Hänen omaisuutensa kerrotaan olevan 13,2 miljardia dollaria.

Toimittajan sana

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, minkä takia Wang sijoittaa juuri Atléticoon. Sitäkään ei tiedetä, aikooko hän tulevaisuudessa yrittää ostaa seuran osake-enemmistön itselleen. Varmaa on se, että Wangilla on rahaa enemmän kuin hän ehtii sitä käyttää. Toisin sanoen, jos Wang malttaa toimia taustarahoittajana, hänen investointinsa voi osoittautua erinomaiseksi asiaksi Atléticon kannalta.