Keylor Navas pelaa näillä näkymin loppukauden Real Madridissa. Costa Rican maajoukkuevahdin piti siirtyä Manchester Unitediin, mutta siirto tyrittiin. Näin ollen Navas jää Realiin, eikä espanjalaisseura saa havittelemaansa David De Geaa.

Navasin isä Freddy syytti madridilaisen AS-lehden mukaan espanjalaismediaa painostuksesta. Hänen mukaansa lehdistö ei hyväksy costaricalaista maalivahtia Real Madridin ykkösvahdiksi.

– He (lehdistö) haluavat espanjalaisen maalivahdin Real Madridiin. He tietävät, että hän on paras, mutta he eivät voi ylpeytensä takia hyväksyä häntä, Freddy Navas sanoi.

Oli espanjalaislehdistö mitä mieltä tahansa, Real Madridin kriittiset kannattajat ottivat viime viikonloppuna Keylor Navasin omakseen. Navas pelasti joukkueen kahdelta varmalta maalilta ottelussa Real Betisiä vastaan.

– Ihoni väreili ja kyyneleet nousivat silmiini, kun kuulin niin monen ihmisen laulavan hänen nimeään yhdellä kriittisimmistä stadioneista. Hän on koko Costa Rican ylpeys, Freddy Navas kuvaili.

Lopuksi isä Navas sanoi, että koko Realin pukukoppi tukee hänen poikaansa.

– Keylor sanoi, että kaikki ovat hänen takanaan. Marcelo, Cristiano (Ronaldo), James (Rodríguez) ja kaikki muut pitävät hänestä, koska hän on hiljainen ja nöyrä.