Dinamo Zagrebin puheenjohtajaan Zdravko Mamiciin ja hänen poikaansa Mario Mamiciin kohdistuvassa poliisitutkinnassa on kytköksiä Mateo Kovacicin siirtoon Interistä Real Madridiin. Kroatialaismedioiden mukaan suurennuslasin alla ovat myös 21-vuotiaan keskikenttäpelaajan aiemmat pelaajasiirrot milanolaisseuroihin.

Kroatialaislehti Jutarnjin verkkojulkaisu kertoo maan korruptionvastaisen järjestön USKOK:in löytäneen etsinnöissään erikoisia asiakirjoja. Järjestö tutkii nyt jokaista tilisiirtoa, joka liittyy Kovaciciin.

Siirtoihin saattaa liittyä myös laittomien rahojen nostamista. Epävirallisten lähteiden mukaan kaikkien Dinamon pelaajien viimeisen kymmenen vuoden aikana tekemät pelaajasiirrot ovat tutkinnan alla.

Viime viikolla pidätettyä Mamicia epäillään kavalluksesta, lahjonnasta ja veronkierrosta. Tutkinnan alla on myös Kroatian jalkapalloliiton nykyinen toimitusjohtaja Damir Vrbanovic.

Kovacic siirtyi kesällä Realiin Inter Milanista. Keskikenttäpelaaja on toistaiseksi nähty avauksessa vain kahdessa sarjaottelussa.

Lähde: Marca