Pedro Mosquera on allekirjoittanut Deportivo La Coruñan kanssa kesään 2021 ulottuvan jatkosopimuksen. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

27-vuotias Mosquera siirtyi Elchestä Deporiin viime kesänä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 22 ottelua La Ligassa ja kolme Copa del Reyssä. Liigassa vain Sidnei, Fernando Navarro, Germán Lux ja Lucas Pérez ovat pelanneet keskikenttäpelaajaa enemmän.

Talven siirtoikkunan aikana Valencia tiettävästi aktivoi Mosqueran neljän miljoonan euron ulosostopykälän. Pelaaja ei kuitenkaan halunnut lähteä. Uuden sopimuksen myötä ulosostohintaa tiettävästi nostettiin merkittävästi.

Toimittajan sana

Mosquera on Deporin 4-2-3-1-ryhmityksessä keskikentän pohjan konehuone, jonka kautta pallollista peliä pyöritetään. Mosquera on syöttänyt tällä kaudella Deporin pelaajista eniten ottelua kohden. Hänen syöttöjen onnistumisprosenttinsakin on korkein Deporin pelaajista. Eikä Mosqueran vastuu koske pelkkää pallollista pelaamista. Jotain hänen pallottoman pelaamisensa merkityksestä kertoo se, että kukaan muu Deporin pelaajista ei ole taklannut ottelua kohden yhtä paljon. Rapatessa on roiskunut sen verran, että espanjalainen on ottanut tällä kaudella jo seitsemän varoitusta.