Real Madrid on ollut tiettävästi jo pidemmän ajan Bayer Leverkusen -puolustaja Wendellin perässä. 22-vuotias laitapuolustaja on myös monen muun seuran kiinnostuksen kohteena. Esimerkiksi ranskalaisseura Paris Saint-Germain teki brasilialaisesta 20 miljoonan euron tarjouksen tammikuussa.

Wendell on tietoinen Los Blancosin kiinnostuksesta, ja on myös hyvin imarreltu asiasta.

– Olen erittäin iloinen (Real Madridin kiinnostuksesta), mutta en ole vielä siellä. Olen edelleen Bayer Leverkusenissa, joten se on minulle kannustin pelata vielä paremmin. Näin heidän kiinnostus ei ainoastaan jatku vaan kasvaa ja se toivottavasti johtaa sopimukseen, Wendell kertoi.

– Kenelle tahansa pelaajalle, riippumatta kansallisuudesta, Real Madridissa pelaaminen on unelma. Kävelisin Espanjaan pelatakseni Real Madridissa.

Wendell mainitsee ihailevansa Marceloa ja Roberto Carlosia. Hän kertoo myös La Ligan olevan ensimmäinen vaihtoehto Euroopan isoista sarjoista.

– Olisi mainio haaste jatkaa mahtavien brasilialaisten pelaajien perinteitä seurassa, jolla on niin paljon historiaa. Mielelläni, Wendell jatkoi.

– Ei epäilystäkään, Espanjan (La Liga sopii minulle eniten). Siellä pelataan hyökkäävää jalkapalloa, laadukkaasti ja teknisesti.

Lähde: Football Espana