Atlético Madrid pyrkii kesällä vahvistamaan hyökkäyspäätään, mikäli on uskominen madridilaislehti AS:ää. Lehden mukaan Atleti hakee vahvistusta keskus- ja laitahyökkäykseen sekä kymppialueelle. Esimerkki jälkimmäisestä on Hatem Ben Arfa, joka pystyy pelaamaan myös keskus- tai laitahyökkääjänä.

AS:n tietojen mukaan Atlético on hyvin kiinnostunut hankkimaan Ben Arfan ranskalaisesta Nicestä. Raportissa kerrotaan, että kolmen vuoden sopimusta pelaajalle tarjoava Atleti on tällä hetkellä vahvimmassa asemassa neuvotteluissa. Kilpakosijoita kuitenkin riittää, sillä lehden mukaan myös Juventus, AC Milan, Galatasaray, Besiktas ja eräs Valioliiga-seura ovat kiinnostuneita Ben Arfasta.

Toimittajan sana

Ben Arfa liikahtaa tulevana kesänä hyvin todennäköisesti. Eikä päällimmäinen syy ole se, että hän on tehnyt tällä kaudella 30:ssä Ligue 1:n ottelussa 16 maalia. Syy on se, että vasta 29-vuotiaan pelaajan sopimus umpeutuu tänä kesänä. Siirtokorvausta ei siis tarvitse maksaa, joten nyt on monella seuralla mahdollisuus saada hyvän hinta-laatusuhteen pelaaja.