Sevillan päävalmentajaksi kesän aikana saapunut Jorge Sampaoli avasi tämäniltaista kotiottelua Las Palmasia vastaan lehdistötilaisuudessa. Sampaoli kehui yllättäen sarjakärjeksi noussutta saarelaisseuraa vuolaasti.

– Las Palmas käyttää loistavasti kentällä olevaa tilaa hyväkseen. Haluan kentälle hyökkäävän joukkueen, joka samalla estää Las Palmasin toimivan pelitavan, mikä me esimerkiksi nähtiin Valencia-vieraspelissä. Jos he pystyvät jatkamaan iloista peliään tuolla pelitavalla, niin Las Palmas on jokaiselle tämän sarjan joukkueelle vaikea vastustaja – varsinkin vieraspeleissä. Tästä illasta tulee mielenkiintoinen ottelu hyvää vastustajaa vastaan.

– Jotkut maajoukkuepelaajamme saapuivat Sevillaan myöhään äärimmäisen pitkiltä lennoilta ja Vitololla on pienehkö vamma, mutta lääkärit tutkivat hänet läpi ja kertovat pelikunnosta tarkemmin. Pelaamme keskiviikkona Juventusta vastaan vieraissa Mestarien liigan avauskierroksella, mutta meidän täytyy keskittyä vain ja ainoastaan Las Palmas-otteluun.

Samir Nasri on kunnossa. Hän ei ollut hirveän tärkeä pelaaja Manchester Cityssä, mutta hän debytoinee huomenna paidassamme. Olen tyytyväinen siitä, että saimme myös Salvatore Sirigun ryhmäämme mukaan, koska se tuo maalivahdin paikalle kilpailua ja parempi pelaa.