On taas se aika vuodesta, kun pelataan mystinen Katalonian Super Cup.

Kyseessä on epävirallinen ottelu, joka työnnetään muun kauden sekaan. Puhutaan yksiosaisesta titteliottelusta, jossa Barcelona kohtaa Espanyolin.

Ottelu on La Ligaan ja Mestarien liigaan verrattuna vähäpätöinen, joten vähemmän yllättäen Luis Enrique on antanut monelle avainpelaajalleen huilivuoron. Ottelussa ei nähdä Marc-André ter Stegeniä, Ivan Rakiticia, Sergio Busquetsia, Luis Suárezia, Lionel Messiä, Neymaria, Javier Mascheranoa, Lucas Digneä, Sergi Robertoa ja Samuel Umtitia. Luonnollisesti myös loukkaantuneet Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Jasper Cillessen ja harjoituksissa lievän vamman saanut Aleix Vidal ovat sivussa.

Toisaalta, pelin voi nähdä myös näyttöpaikkana niille, jotka ovat jääneet vähälle peliajalle alkukauden peleissä. Barcan ykkösjoukkueesta mukana ovat Jordi Masip, Denis Suárez, Paco Alcácer, André Gomes ja Jérémy Mathieu. Katalonian Super Cupissa pääsee näkemään myös lahjakkaiden nuorten pelaajien otteita. Enrique on kutsunut reserveistä mukaan José Suárezin, Sergi Palencian, Rafa Mújican, Nilin, Marlonin, Moisés Delgadon, José Antonio Martínezin, Ferrán Sarsanedasin, Carles Aleñán, Jesús Alfaron, Gerard Gumbaun ja Álex Carbonellin.

Jos ihan jokainen nimi ei soita kelloja: Marlon ja Martínez ovat toppareita, Moisés vasen pakki ja Nili sekä Palencia (B-joukkueen kapteeni) oikeita pakkeja. Gumbaulla on jo yhdeksän edustusjoukkueen ottelua vyöllään. Sarsanedas ja Carbonell ovat 19-vuotiaita keskikentän keskikaistan pelaajia. Laitahyökkääjä Alfaro on jo päässyt 25 vuoden kypsään ikään, kun taas keskushyökkääjä Mújicalla on ikää vasta 17 vuotta. Ja sitten on ehkä La Masian tämän hetken suurin lupaus: Aleñá.

Katalonian Super Cup pelataan tänään klo 22.30 Suomen aikaa.