Real Madridin on uskottu jo jonkin aikaa etsivän uutta ykkösmaalivahtia, sillä vaikka La Ligan kärkipaikka onkin tukevasti hyppysissä, ei Keylor Navasiin löydy sataprosenttista luottoa. Huhuissa Real Madridiin on liitetty jo pitkään Manchester Unitedin David De Gea, mutta AS:n mukaan espanjalainen ei kuulu valmentaja Zinedine Zidanen suosikeihin.

Sen sijaan Real tavoittelee tosissaan valioliigakärki Chelsean ykkösvahtia Thibaut Courtois’ta. Courtois tuntee jo kaupungin pelattuaan aiemmin Atléticossa, ja sivuston mukaan belgialaisen vaimo ja tytär asuvat edelleen Madridissa. Chelsean uskotaan kuitenkin tarjoavan Courtois’lle palkankorotusta eikä miehen hankinta ole Real Madridille todellakaan mitään lastenleikkiä.

Varasuunnitelmana Real Madridin kerrotaan kääntävän katseensa Valioliigan kakkoseen Tottenhamiin. Ranskalaisvahti Hugo Lloris on pelannut kauden aikana jo 11 nollapeliä ja on ollut tärkeä tekijä lontoolaisten menestyksessä.

Vaikka Lloris saikin Tottenhamilta joulukuussa pitkän jatkosopimuksen, olisi Madrid lehden mukaan valmis kaksinkertaistamaan miehen palkan. Samassa yhteydessä muistutetaan Tottenhamin ja Real Madridin tehneen ennenkin onnistuneesti kauppoja, muun muassa Gareth Balen ja Luka Modricin hankintojen yhteydessä.

Kolmantena potentiaalisena maalivahtihankintana AS mainitsee AC Milanin huippulupaavan Gianluigi Donnarumman. Italialainen täyttää helmikuun lopusa 18 vuotta.