Pahimmat pelot osoittautuivat todeksi Italian maajoukkueen ja Celta Vigon pelaajan Giuseppe Rossin tilanteesta. Erittäin paljon urallaan loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä joutuu olemaan polvivamman takia jälleen sivussa ainakin puolivuotta.

Jo kahdessa polvileikkauksessa uransa aikana ollut Rossi joutuu nyt jo kolmannen kerran leikkauspöydälle polvivamman seurauksena. Celta Vigo tiedotti asiasta tänään maanantaina.

– Giueseppe Rossille tehdyt testit osoittivat, että hänen vasemman jalan polven eturistiside on repeytynyt. Loukkaantuminen tapahtui ottelussa Eibaria vastaan. Edessä on leikkaus ja hän tulee olemaan poissa ainakin kuusi kuukautta.

30-vuotiasta Rossia pidettiin nuorempana yhtenä Italian lupaavimpina hyökkääjinä pitkään aikaan, mutta vammat ovat estäneet miehen lopullisen läpimurron Euroopan parhaimpien hyökkääjien joukkoon. Hän on Celta Vigossa tällä hetkellä lainalla Fiorentinasta. Rossin sopimus italialaisseuran kanssa päättyy kuluvaan kauteen, joten polvivamma tuli erittäin huonoon vaiheeseen.

Rossi on pelannut urallaan 29 ottelua Italian maajoukkueessa ja tehnyt näissä seitsemän maalia.