Tammikuun siirtoikkuna aukeaa ylihuomenna. Yksi kauden puolivälin odotetuimmista siirroista on maalivahti Kepa Arrizabalagan muutto Athletic Bilbaosta Real Madridiin. Kauppaa pidetään jo hyvin todennäköisenä, joskaan ei vielä vuorenvarmana.

Mikäli asiassa ei tule mutkia matkaan, Espanjan maajoukkuerinkiinkin noussut Kepa taistelee jatkossa peliminuuteista Madridissa Keylor Navasin kanssa. Tämä puolestaan pudottaa Kiko Casillan nokkimisjärjestyksessä kolmoseksi ja katsomon puolelle.

Realin leiristä on tiettävästi jo annettu ymmärtää, että Kiko Casillan tielle ei aseteta mitään esteitä, mikäli hän haluaa maisemaa vaihtaa. Näin ollen Casilla saa itse päättää, vaihtuuko seura jo tammikuussa vai haluaako hän jatkaa valkopaitojen kolmosveskarina kesään saakka.

Real Madridille käy Casillan suhteen joko pysyvä siirto tai laina sillä vähimmäisehdolla, että uusi seura maksaa maalivahdin loppukauden palkan. AS:n mukaan ottajakin Casillalla on jo valmiina. Deportivo La Coruña haluaa kipeästi vahvistaa torjujaosastoaan, ja Casilla täyttäisi tarpeen enemmän kuin hyvin.

Mikäli Casilla A Coruñaan siirtyy, tekisi miehelle tilaa puolalainen Przemysław Tytoń. Tyton haaveilee yhä paikasta Puolan MM-joukkueeseen, ja hänen täytyisi löytää seura, joka voi tarjota miehelle säännöllisiä peliminuutteja.