Real Madrid on jo pitkään etsinyt uutta vahvistusta maalivahtiosastolleen. Tammikuussa vaikutti jo siltä, että se on löytänyt etsimänsä, mutta Kepa Arrizabalagan siirto sai yllätyskäänteen ja kauppa jäi toteutumatta.

Tämän jälkeen spekulaatioissa on jälleen pyörineet pitkään huhujen kohteina olleet Manchester Unitedin David de Gea ja Chelsean Thibaut Courtois. Nyt espanjalaismedia Marca kertoo, että Real Madrid saattaa yllättäen jättää valioliigakaksikon rauhaan ja tehdä yllätysratkaisun.

Lähteen mukaan joukkue saattaa hankkia suurelle yleisölle tuntemattoman nimen Karlo Letican, joka torjuu sekä Hajduk Splitin että Kroatian alle 21-vuotiaiden maajoukkueen maalilla.

Letican viime aikojen otteet ovat hämmästyttäneet jalkapallomaailmaa ja 2,02 metriselle maalivahdille on povattu todella valoisaa tulevaisuutta. Real Madrid kokee, että olisi erinomainen vaihtoehto hankkia hänet kesällä ja muovata hänestä pitkäaikainen ykkösmaalivahti.

Letican uskotaan olevan jo nyt tarvittaessa valmis madridilaisten tolppien väliin, mutta vielä ensi kaudella hän todennäköisesti vuorottelisi Keylor Navasin kanssa.