Kerroimme keskiviikkona, kuinka Real Sociedadin Luca Sangalli koki lievän aivohalvauksen ja päätyi hoidettavaksi San Sebastianin sairaalaan. Sangallin tilanne on saanut Espanjassa melkoisen empatiavyöryn, ja muun muassa useat seurat ovat lähettäneet hänelle tukiviestejään.

Kun Real Sociedadin Juanmi teki torstaina joukkueelleen 1-1 -tasoitusmaalin cup-ottelussa Celta Vigon vieraana, omisti hän maalinsa sairastuneelle Sangallille.

Juan A. López

@OLJ2015
Gran detalle del @RCCelta antes de empezar el partido #CopaDelRey #CeltaRealSociedad #ÁnimoLuca

Asier Realista

@AsierReal
Cuando la humanidad está por encima de la rivalidad.
Como debe ser. Eskerrik Asko @AthleticClub
#AnimoLuca

Myös Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen laitapuolustaja Álvaro Odriozola lähetti Sangallille oman tukiviestinsä, mutta sen hän teki postaamalla Twitteriin söpön kuvan kaksikosta nuorina poikina pokaalia pidellen.

– Olen varma, että palaat vahvempana kuin koskaan, sillä taistelussa sinua ei voita kukaan. Me kaikki olemme kanssasi, Luki, Odriozola kirjoitti ikätoverilleen ja pitkäaikaiselle pelikaverilleen.

Álvaro Odriozola

@alvaroodriozola
Estoy seguro de que volverás más fuerte que nunca porque a lucha no hay quien te gane.💪 ¡Estamos todos contigo, Luki! #ÁnimoLuca

Ensimmäiset tiedot Sangallin toipumisesta ovat lupaavia. AS:n mukaan seura tiedotti keskikenttäpelaajan edistyneen hyvin, ja hän on muun muassa kyennyt syömään hyvin.

Neurologit selvittävät edelleen syytä 23-vuotiaan Sangallin halvaukseen. Siitä ei ole vielä esitetty arvioita, milloin pelaaja voisi päästä pois sairaalasta.