Atlético Madrid on tiedottanut ostaneensa seuran Kanadan Valioliigasta. Seuran kotipaikka on Ottawassa ja se aloittaa pelaamisen Kanadan pääsarjassa huhtikuussa. Ottawasta tulee sarjan kahdeksas joukkue.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme olla osa näin hienoa projektia erittäin vahvasti rakennetussa liigassa ja häikäisevässä maassa. Teemme työtä Kanadan Valioliigan kanssa kokemuksemme avulla ja autamme kanadalaista jalkapalloilua kasvamaan, Atléticon nokkamies Miguel Ángel Gil Marín totesi AS:n mukaan.

Sopimus solmittiin Atléticon kotistadionilla Wanda Metropolitanolla, jonne matkusti paikan päälle myös Kanadan Valioliigan valtuuskunta.

– Olemme erittäin innostuneita siitä, että yksi maailman ikonisimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista aloittaa yhteistyön kanssamme, sarjan puheenjohtaja David Clanachan kommentoi.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Atlético rakentaa pienimuotoista seuraimperiumia, sillä se omistaa myös puolet meksikolaisesta Atlético San Luisin seurasta. Atlético osti 50 prosentin osuuden San Luis Potosissa pelaavasta seurasta maaliskuussa 2017, ja viime toukokuussa seura nousi Meksikon pääsarjaan. Atléticot kohtasivat harjoitusottelussa viime kesänä.

Vuosina 2014-2017 Atlético omisti seuran myös Intian Superliigassa. Atlético Kolkata muutti kuitenkin nimensä ATK:ksi yhteistyön päätyttyä.