36-vuotias Felipe Melo jatkaa uraansa kotimaassaan Brasiliassa. Melo on edustanut Palmeirasia muutaman vuoden ajan.

Urallaan myös La Ligassa ja Serie A:ssa pelannut Melo muistetaan myös Brasilian A-maajoukkueesta. Melo pelasi A-maajoukkueessa 22 ottelua ja oli mukana vuoden 2010 MM-kisajoukkueessa.

Voimakkaista otteistaan kentällä tunnettu Melo kertoi mielipiteensä Leo Messistä Clarínin haastattelussa.

– Messi on historian paras jalkapalloilija. En voi sanoa Peléstä mitään, koska en nähnyt hänen pelaavan. Muistan Diego Maradonasta vain sen, kun hän voitti MM-kisoissa Argentiinan kanssa Brasilian Claudio Caniggian maalilla. Brasiliassa ihmiset myös sanovat Zicon olevan paras, mutta näin hänet vain kertaalleen pelaamassa jäähyväisottelussaan. En siten voi sanoa, että he olisivat minulle supertähtiä, Melo muistutti.

– Sen sijaan olen nähnyt Messin ja hän on uskomaton pelaaja. Hän on parempi kuin Cristiano Ronaldo, koska Ronaldo voi tehdä sinulle viisi maalia, mutta Messi luo viiden maalin lisäksi muiden maalipaikat. Hän on kokonaisvaltaisempi.

Melo kohtasi Messin La Ligassa ja A-maaotteluissa. Melo paljasti haastattelussa sen, miten Brasilian A-maajoukkue valmistautui Messin kohtaamiseen.

– Messi on erityinen pelaaja. Kun pelasimme häntä vastaan A-maajoukkueessa, sovimme yhdessä, että kaikki potkimme häntä kerran. Meidän oli vaihdeltava vuoroja sen suhteen. On mahdotonta miesmerkata Messin kaltaista pelaajaa. Ja kun puhutaan potkimisista, niin emme yrittäneet satuttaa häntä, vaan tehdä taktisia rikkeitä, rikkoa pelin rytmiä ja ärsyttää häntä.