28-vuotias brassitähti Neymar siirtyi pelaamaan Eurooppaan vuonna 2013. Toistaiseksi hän on edustanut mantereella vain kahta seuraa: ensin Barcelonaa ja vuodesta 2017 lähtien Paris Saint-Germainia.

Vuodesta toiseen on liikkunut vahvoja huhuja siitä, että Neymar mielii palata Pariisista takaisin Barcelonaan. Ei kuitenkaan ole mikään salaisuus, että myös Real Madrid ja seuran puheenjohtaja Florentino Pérez ovat olleet aina suuria Neymarin ihailijoita. Neymar kävi ennen taannoista Barcelonaan siirtymistään Realissa näytilläkin, mutta valitsi lopulta kuitenkin katalonialaisseuran.

Toinen brasilialainen jalkapallosuuruus, vuosina 1996-2007 Real Madridissa pelannut Roberto Carlos vakuuttaa, että hänen haluistaan Neymarin Realissa pelaaminen ei olisi koskaan jäänyt kiinni.

– Jos se minusta riippuisi, Neymar olisi ollut Real Madridissa jo pitkään. Elämä ei kuitenkaan mene aina niin, kuin itse haluaisi, Roberto Carlos sanoi torstaina Fox Sports Radion haastattelussa.

– Mahtavien pelaajien täytyy pelata aina maailman parhaissa seuroissa. Real Madrid on suunnannäyttäjä kelle tahansa pelaajalle. Jos haluat voittaa Mestarien liigan, tule Real Madridiin.

Roberto Carlos lisäsi kuitenkin, että Neymar on parhaillaan onnellinen PSG:ssä ja osoitti viimeisissä otteluissaan jälleen tuttua peli-iloaan.

[readmore from=Neymar]

Samassa yhteydessä Roberto Carlos nimesi Real Madridin vasemman laitapuolustajan Marcelon ”maailman parhaaksi omalla pelipaikallaan”. Siis samalla tontilla, jolla Roberto Carlos itsekin pelasi. Marcelo on kuitenkin menettänyt asemansa Brasilian A-maajoukkueessa.

– Jokainen ansaitsee uuden tilaisuuden. Luulen, että Marcelo on palaamassa taas samaksi Marceloksi, jolla on peli-iloa ja tekee asioita, joita vain hän voi kentällä tehdä, Roberto Carlos kehuu.

– Toivon, että hän palaa maajoukkueeseen ja taistelee peliajasta Filipe Luisin, Alex Sandron ja Renan Lodin kanssa.

Lähde: AS