Kuusinkertaisesta Ballon d’Or-voittajasta Lionel Messistä on käytetty vuosien saatossa jos jonkinlaisia superlatiiveja, mutta Italian takavuosien tähtihyökkääjä Christian Vieri vei Messi-ylistyksen jokseenkin uudelle tasolle keskiviikkoisen Juventus-pelin jälkeen. 47-vuotias Vieri pelasi urallaan 49 A-maaottelua ja hänet valittiin kahdesti Serie A:n vuoden pelaajaksi. Nyyisin Vieri tekee töitä TV-kommentaattorina, eikä siitä jää epäilystäkään, etteikö hän olisi suuri Messin fani.

– Hän on taikuri ja jalkapallon Harry Potter, Vieri aloitti runollisen serenadinsa.

– Kun Messi lopettaa pelaamisen, heitän televisioni pois. En tee enää silloin enää TV-töitä, vaan katson Netflixiä. Se riittää. Kun Messi lopettaa, ei ole enää mitään katsottavaa.

– On hullua, kun joukkueessa on tuollainen numero 10. Sääli, ettei stadionilla ollut kannattajia, sillä heidän pitäisi nähdä tällainen joukkue.

Vieri ei rajoittanut kehujaan vain Messiin, vaan ylisti vuolaasti myös Barcelonan kokonaispanosta.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Barcelona oli uskomaton, eikä tästä tullut peliä. He olisivat voineet tehdä helposti kuusi tai seitsemän maalia. He pelasivat todella hyvin.

– En tiedä, miten he hävisivät Real Madridille, mutta jos näki Juventus-pelin, ei voisi uskoa heidän voivan hävitä kenellekään. Jokainen peli on erilainen, mutta tämä näkemäni Barcelona oli yksinkertaisesti uskomaton, Vieri latasi.

Lähde: AS