Antoine Griezmannin tilanne on puhuttanut jo pitkään.

29-vuotias ranskalaishyökkääjä siirtyi Barcelonaan vajaat puolitoista vuotta sitten Atléticosta 120 miljoonalla eurolla.

Griezmann ei ole kuitenkaan kyennyt vastaamaan hänelle asetettuihin odotuksiin. Griezmann on pelannut Barcelonassa 57 ottelua, joissa on syntynyt vain 17 maalia ja viisi maalisyöttöä.

Monia huolestuttaa heikkoja tehotilastoja enemmän Griezmannin peliesitykset, jotka ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

Griezmannia Real Sociedadissa kahden vuoden ajan valmentanut Philippe Montanier otti kantaa entisen pelaajansa tilanteeseen.

– Griezmannin on iloittava, pelata ja vitsailla, jotta hänestä saa kentällä kaiken irti. Hänestä ei saa sellaista kuvaa tällä hetkellä. Hän siirtyi Barcelonaan väärällä hetkellä, koska seura on kriisissä, Montanier muistutti La Voix du Nordin haastattelussa.

– Kaikki rakastavat Antoinea. Taitojensa lisäksi Griezmann tekee kentällä valtavasti töitä ja pelaa joukkueen eteen. Hänellä ei ole minkäänlaista ego-ongelmaa. Olemme nähneet sen maajoukkueessa.