Barcelonan syyskausi on sujunut heikosti.

Seura on La Ligassa vasta viidentenä ja jäi Mestarien liigan lohkossaan toiseksi, joten neljännesvälierissä vastaan asettuu PSG. Barcelona on pelannut La Ligassa 14 ottelua, joista se on voittanut vain puolet.

Barcelonaa pelaajaurallaan neljän vuoden ajan edustanut Edmílson puhui seuran ongelmista Marcan haastattelussa. Edmílsonin mielestä Barcelona on epäonnistunut pahemman kerran tekemissään muutoksissa.

– Viime vuodesta lähtien Barcelona on maksanut hintaa tekemistään virheistä niin urheilullisesti kuin seurajohdonkin osalta. Barcelona on hankkinut paljon pelaajia, mutta hankitut pelaajat eivät ole olleet tarpeeksi hyviä. He ovat epäonnistuneet niissä, brasilialainen viittasi hankintoihin.

– Monet ovat loukkaantuneet ja Leo Messikin miettii lähtemistä. Barcelonan on reagoitava ja katsottava, mitä he ovat tehneet hyvin ja mitä huonosti, Edmílson totesi.

Edmílson otti kantaa myös Messin tilanteeseen. 33-vuotiaan Barcelonan kapteenin sopimus seuran kanssa päättyy tämän kauden jälkeen ja Messi saa neuvotella siten vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

– Ennemmin tai myöhemmin hän lähtee joka tapauksessa. Loppujen lopuksi pelaajat ovat tietyn aikaa seurassa ja sitten lähtevät, mutta seura pysyy aina. Tietenkään kukaan ei odottanut sitä, että Messi ilmoitti halustaan lähteä. Tapahtui mitä tahansa, on aina muistettava, miten huikeita kausia hän on pelannut.