Real Madrid ja Barcelona ovat tunnetusti kisanneet samoista pelaajista siirtomarkkinoilla monia, monia kertoja. Tämäkään vuosi ei tuo poikkeusta, sillä molempien seurojen on arveltu havittelevan riveihinsä muun muassa David Alabaa ja Erling Braut Hålandia.

Seuraava nimi, joka on yhdistetty molempiin La Ligan jättiläisiin, on RB Leipzigin keskuspuolustaja Ibrahima Konaté. 21-vuotiasta ranskalaista pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista toppareista. Kun maanmies ja topparipari, erittäin haluttu Dayot Upamecano päätti jo siirtyä Bayern Müncheniin ensi kaudeksi, on katseet nyt käännetty Konatéen.

194-senttinen Konaté on myös saatavilla huomattavasti Upamecanoa edullisemmin. AS arvelee hänen hinnakseen 25-30 miljoonaa euroa, vaikka sopimuksen ulosostopykälä onkin 45 miljoonaa.

Lehti kertoo Real Madrid seuranneen Konatéa jo toista vuotta. Sochaux-kasvatin viimeiset puolitoista kautta ovat olleet hyvin rikkonaisia pitkän toipumisajan vaatineen lihasvamman sekä tuoreehkon nilkkavamman vuoksi, mutta Real Madridin kiinnostus ei silti ole vielä laantunut. Zinédine Zidane on Konatén fysiikasta hyvin vaikuttunut ja uskoo, että hän voisi olla sopiva korvaaja Manchester Unitediin huhutulle Raphael Varanelle.

Sekä Real Madridin että Barcelonan keskuspuolustus on menossa ensi kaudeksi pitkälti uusiksi, joten myös Barcelona harkitsee Konatén kiinnittämistä.

[readmore from=Real-Madrid]

Real Madridiin huhuttuja toppareita ovat Konatén ja David Alaban lisäksi myös Pau Torres ja Jules Koundé. Joukosta ainakin yksi pyrittäneen hankkimaan, mutta mahdollisesti jopa kaksi, jos lähtijöitä on enemmänkin.

Tällä kaudella Ibrahima Konaté on pelannut Bundesliigassa yhdeksän ja Mestarien liigassa kuusi ottelua. Hän on tehnyt 15 ottelussa yhden maalin. Hänestä kiinnostuneena seurana on huhuissa mainittu myös Manchester United.