La Ligaan täksi kaudeksi palannut barcelonalaisseura Espanyol tiedotti maanantaina uuden kauden toisesta hankinnastaan. Haaviin tarttui 22-vuotias keskikenttäpelaaja Manu Morlanes, jonka Espanyol sai yhden kauden lainalle Villarrealista. Lainaan ei sisälly osto-optiota.

Morlanes on pelannut Villarrealissa kaikkiaan 19 La Liga -ottelua, mutta koko viime kauden hän vietti lainalla Segundassa pelaavassa Almeríassa. 36 sarjaottelussa syntyi yksi maali ja kolme maalisyöttöä.

Aiemmilla kausilla Morlanes on pelannut Villarrealin paidassa kuusi ottelua Eurooppa-liigassa, ja tehnyt peleissä yhden maalinkin. Yhden uransa suurimmista näyteikkunoista hän sai viime viikolla, kun UEFA Supercupin ottelussa Chelseaa vastaan peliaikaa herui 35 minuuttia.

– Espanyol on perinteikäs seura ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan. Haluan auttaa joukkuetta, antaa parhaan itsestäni ja toivon, että vuodesta tulee hyvä, Morlanes totesi seuran tiedotteessa.

[readmore from=Espanyol]

– Muistan, kuinka näin täällä kaksi vuotta sitten paljon väkeä. Se herätti huomiotani. Kaikki pelaajat, jotka ovat pelanneet täällä, ovat kehuneet Espanyolia.

Morlanes on Espanyolille kesän toinen hankinta Sevillasta tulleen topparin Sergi Gómezin jälkeen. AS:n mukaan seura pyrkii tekemään vielä kaksi muuta hankintaa ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu.