Kylian Mbappén tulevaisuus puhuttaa.

Mbappéa on yhdistetty siirtohuhuissa Real Madridiin jo usean vuoden ajan. PSG:n supertähden nykyinen sopimus pariisilaisseuran kanssa päättyy ensi kesänä, joten Mbappé voi solmia sopimuksen uuden seuran kanssa jo vuodenvaihteessa.

Mbappé käväisi hiljattain ranskalaislehdistön haastateltavana ja paljasti halunneensa siirtyä kesällä Real Madridiin. Mbappé kertoi sanoneensa PSG:lle lähtöhaluistaan, mutta seura ei halunnut luopua keulakuvastaan.

Asiat ovat kuitenkin muuttuneet – ainakin, jos Fayza Lamaria on uskominen. Lamari on Mbappén äiti ja poikansa edustaja muun muassa sopimusneuvotteluissa. Le Parisien haastatteli Lamaria, joka paljasti osapuolten neuvottelevan sittenkin jatkosopimuksesta PSG:n kanssa.

– Neuvottelemme parhaillaan PSG:n kanssa jatkosopimuksesta ja keskustelut etenevät hyvin. Puhuin Leonardolle maanantai-iltana. Pääsemmekö yhteisymmärrykseen? Voin sanoa ainakin sen, että Mbappé antaa kaikkensa loppuun asti voittaakseen Mestarien liigan, Lamari sanoi Le Parisienille.

Lamari muistutti Mbappén olevan varsin äkkipikainen persoona, jonka mielipiteet muuttuu nopeasti.

– Mbappén on tunnettava itsensä tyytyväiseksi. Jos hän ei ole onnellinen, voi hän sanoa sinulle lopettavansa uransa. Ja hän sanookin sen usein. Kylianin kanssa asiat voivat muuttua vuorokaudessa.

Lähde: AS