Real Madrid isännöi Internazionalea tiistai-iltana Bernabéulla, kun Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierros pyörähtää käyntiin.

Real Madrid ja Inter ovat jo varmistaneet jatkopaikan, mutta lohkovoitto on vielä jakamatta. Real Madrid voittaa lohkon välttämällä tappion ja Interin on voitettava noustakseen lohkoykköseksi.

AS haastatteli Diego Militoa, joka pelasi komealla urallaan yli 170 ottelua Interin edustusjoukkueesa. Milito oli voittamassa historiallista triplamestaruutta Interin paidassa kaudella 2009-10. Milito iski Interin kummatkin maalit Mestarien liigan finaalissa Bernabéulla Bayern Münchenin verkkoon keväällä 2010.

Milito kertoi olleensa urallaan kahdesti varsin lähellä siirtoa Real Madridiin.

– Minulla oli kahdesti mahdollisuus siirtyä Real Madridiin. Ensimmäisellä kerralla pelasin Real Zaragozassa. Silloin Bernd Schüster oli juuri saapunut Real Madridin päävalmentajaksi. Seurat keskustelivat agenttini kanssa, mutta en täysin tiedä, mitä tapahtui. Se olisi ollut suuri askel urallani, mutta asiat tapahtuvat tai jäävät tapahtumatta syystä. Toisella kerralla José Mourinho siirtyi Real Madridiin Mestarien liigan voiton jälkeen. Keskustelimme, mutta siirto ei toteutunut. Olin hyvin onnellinen Interissä, Milito summasi AS:lle.

Milito uskoo Interin voivan voittaa illan ottelun Bernabéulla.

– Jalkapallossa on aina uskottava ja unelmoitava. Kyseessä on kahden huippuseuran välinen ottelu. Inter voi voittaa Bernabéulla. Tietenkin se on vaikeaa. Vastassa on itse Real Madrid, mutta uskon Interin voivan pelata laadukkaan ottelun ja voittaa. Inter on hyvässä iskussa ja heillä on hyvä valmentaja ja laatupelaajia.

Real Madridin ja Interin välinen huippuottelu käynnistyy klo 22.00.