Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany tapasi tiistaina Ronald Araújon agenttina työskentelevän Edmundo Kabchin Barcelonassa.

Osapuolet neuvottelivat Araújon jatkosopimuksesta.

Araújon nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet ovat neuvotelleet jatkosopimuksesta jo kuukausien ajan, mutta yhteisymmärrystä ei ole vielä syntynyt.

Sport haastatteli Kabchia, joka kertoi, miten tiistaiset neuvottelut sujuivat. Agentin mukaan odotusarvo on se, että yhteisymmärrykseen päästään pian.

– Kummallakin osapuolella on hyvät tarkoitukset päästä yhteisymmärrykseen. En ole vielä puhunut pelaajan kanssa. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Lähtökohtaisesti molemmat ovat halukkaita tekemään jatkosopimuksen. Odotamme, että seuraavien päivien aikana pääsemme täyteen yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

– Välillämme ei ole suuria eroja. Tietyt yksityiskohdat puuttuvat vielä. Neuvotteluissa oli hyvä fiilis ja ne sujuivat hyvin. Pyydän teiltä rauhallisuutta. Pelaajan ykköstavoite on jäädä Barcelonaan. En ole vielä puhunut Ronaldin kanssa, joten en voi puhua sen enempää.