FC Barcelonan taival Mestarien liigassa alkoi menestyksekkästi Estadi Olímpic Lluís Companysilla.

Vierasjoukkue Royal Antwerp sai näytteen, missä Euroopan huipulla mennään, ja joutui tyytymään tiistaina 0–5-tappioon (0–3). Belgialaisseura oli viimeksi pelannut Mestarien liigassa kaudella 1957–58.

Ottelu alkoi odotetulla tavalla. Barcelonan ensimmäistä maalia ei tarvinnut odottaa kuin kymmenen minuuttia, kun João Félix vei joukkueensa johtoon. Veto lähti sivuttaisliikkeestä vasempaan etukulmaan niin napakasti, ettei maalivahti Jean Butez ehtinyt pallon eteen.

Robert Lewandowski lisäsi johdon kahteen maaliin kahdeksan minuuttia myöhemmin. Se oli maalintekijän maali takatolpalta.

Barcelonalle onnistui maalinteossa myös Gavi. Félix teki toisen maalinsa 66. minuutilla. 3–0-maali oli Antwerpin oma maali.

Barcelona pelaa Mestarien liigaa seuraavan kerran 4. lokakuuta, kun se matkustaa Porton vieraaksi. Portugalilaisjoukkue täydentyi kesällä Barcelonasta hankitulla Nico Gonzalezilla.