Real Madrid valmistelee viimeistä tarjoustaan Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjälle Kylian Mbappélle, kertoo Relevo.

Madrid on jahdannut Mbappéa, 24, jo vuosien ajan, ja sen kärsivällisyys alkaa olla koetuksella.

Viime vuonna pidettiin jo käytännössä varmana, että ranskalaistähti siirtyisi Madridiin, kun hänen sopimuksensa oli päättymässä. Kaikkien yllätykseksi Mbappé solmikin PSG:n kanssa uuden diilin.

Tuo sopimus päättyy ensi kesänä ja sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta. Mbappé ilmoitti viime kesänä, että hän ei aio käyttää optiotaan, mikä käynnisti täyden paniikin PSG:ssä.

Ranskan maajoukkuekapteeni pudotettiin väliaikaisesti PSG:n ykkösmiehistöstä, mutta hän palasi ryhmään ”positiivisten keskustelujen” jälkeen. Pariisilaisjätti linjasi ennen sopua, että Mbappén tulee käyttää optionsa tai solmia uusi sopimus – muuten hänet myydään korkeimmalle tarjoajalle.

Optiota ei ole vieläkään käytetty tai jatkosopimusta solmittu, mutta Mbappé on kantanut PSG:n ykköstähden viittaa tällä kaudella.

Tammikuu lähestyy kuitenkin kovaa vauhtia. Vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien muut seurat voivat lähestyä Mbappéa ilman PSG:n suostumusta, jos hän ei ole vielä tuolloin pidentänyt sopimustaan.

Relevon mukaan Madrid valmistelee tammikuuta varten viimeistä tarjoustaan Mbappélle. Los Blancos haluaa kuitenkin ranskalaistähdeltä selkeän viestin siitä, että hän haluaa siirtyä Madridiin – muuten tarjousta ei tule.

Real Madrid ei halua, että viime vuoden tapahtumat toistuvat. Se haluaa nopean vastauksen Mbappélta, jotta se voi edetä tulevaisuuden suunnitelmiensa kanssa – joko hänen kanssaan tai ilman.

On täysin poikkeuksellista, että Mbappén tasoinen pelaaja on mahdollisesti saatavilla ilman siirtokorvausta. PSG:n johtoporras on korostanut, että he eivät missään nimessä voi päästää yhtä maailman parhaista pelaajista lähtemään ilmaiseksi.

PSG:n odotetaan taistelevan loppuun saakka kultakimpaleestaan, jonka ympärille koko seuran urheilullista projektia on rakennettu. Jos Mbappé siirtyisi tässä vaiheessa uraansa kesken sopimuskautensa, hänestä maksettaisiin luultavasti maailmanennätyskorvaus.

Lehtitietojen mukaan Al-Hilal tekikin viime kesänä Mbappésta kaikkien aikojen suurimman tarjouksen, jonka PSG hyväksyi. Neuvottelut saudiseuran ja hyökkääjän välillä eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään.