Espanja eteni myöhään sunnuntai-iltana EM-lopputurnauksen puolivälieriin. Espanja kaatoi neljännesvälierässä Georgian 4-1. Espanja kohtaa puolivälierissä Saksan.

Espanja hallitsi pelitapahtumia mielin määrin avausjaksolla, mutta Georgia vastasi ensimmäisestä maalista.

Georgia pääsi käytännössä ensimmäiseen vastahyökkäykseensä ja pallo löytyi Espanjan maalista. Espanjan toppari Robin Le Normand ohjasi laidalta tulleen keskityksen vahingossa rinnallaan ohi Unai Simónin. Kyseessä oli jo kisojen kahdeksas oma maali.

Espanja nousi tasoihin viitisen minuuttia ennen taukoa. Rodri sai jalan vapaaksi boksin edustalla ja laukoi pallon tarkasti alakulmaan. 1-1. Tauolle mentiin tasatilanteessa, mutta se muuttui heti toisen jakson alussa. Fabián Ruíz vei Espanjan johtoon 51. minuutilla. Lamine Yamal alusti maalin upealla tavalla.

Nico Williams viimeisteli Espanjan kolmannen täysosuman vartti ennen loppua. Williams sai pallon laidallaan, haastoi ja ohitti Georgian puolustuksen ja laukoi pallon komeasti yläkulmaan.

Maalijuhlat sai jatkoa 83. minuutilla. Dani Olmo sai jalkansa vapaaksi boksin edustalla ja sijoitti pallon tolpan juureen. 4-1.