Athletic Clubin puheenjohtaja Jon Uriarte sanoo, että laitahyökkääjä Nico Williamsia ei ole suojeltu Espanjan maajoukkueessa kysymyksiltä tulevaisuudestaan.

Williams, 21, on parhaillaan edustamassa Espanjaa miesten EM-kisoissa, joiden finaalissa La Roja kohtaa sunnuntaina Englannin.

Turnauksen aikana lehdistön edustajat ovat jatkuvasti kysyneet Williamsilta vellovista siirtohuhuista ja hänen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Williams solmi hiljattain jatkosopimuksen Athleticin kanssa, ja hän on toistellut olevansa tyytyväinen kasvattajaseurassaan. Kisojen alussa Williams sanoi suoraan, että hän on jo tympääntynyt jatkuviin uteluihin.

– Uusin sopimukseni vain viikkoja sitten. On todella outoa, että kyselette minulta näitä asioita, sanoi Williams.

Uriarten mukaan kysymysten määrä on kasvanut ”kohtuuttomaksi”, koska Espanjan maajoukkue ja jalkapalloliitto eivät ole puuttuneet peliin.

– Nico, jalkapalloilija, joka on hyvin sitoutunut Athletic Clubiin, on joutunut pommitettavaksi kysymyksillä hänen tulevaisuudestaan liiallisella ja hallitsemattomalla tavalla, kun Espanjan jalkapalloliitto on keskittynyt pelaamaan EM-kisoissa eikä se ole osannut suojella häntä, kommentoi Uriarte.

– Athletic Club on taloudellisesti, sosiaalisesti ja urheilullisesti kykenevä pitämään mainittujen kaltaisia pelaajia, mukaan lukien Nico Williamsin.

Athletic Club

@AthleticClub
🎙️ Mensaje institucional de Jon Uriarte, presidente del Athletic Club, sobre todo lo sucedido con Nico Williams en las últimas semanas.

"Nico, un futbolista muy comprometido con el Athletic Club, ha estado sometido a un bombardeo de preguntas sobre su futuro de forma…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS