Real Madrid esitteli Kylian Mbappén uutena pelaajanaan tiistaina. Real Madrid ja Mbappé järjestivät lehdistötilaisuuden Bernabéulla.

Mbappé allekirjoitti hiljattain viisivuotisen sopimuksen Real Madridin kanssa.

Mbappé kertoi päättäneensä jo pitkän aikaa sitten siirtyvänsä Real Madridiin jättäessään PSG:n. Mbappé ehti pelata PSG:ssä seitsemän vuoden ajan.

– Minulla oli paljon tarjouksia muilta seuroilta, mutta olen aina sanonut samaa. Sitten, kun lähden Pariisista, siirryn Real Madridiin. Se on ollut minulle aina selvää. Tämä on unelmani. Jalkapallossa voi tapahtua monia asioita, mutta tämä on ollut minulle aina päivänselvää.

Mbappé kertoi pystyvänsä pelaamaan kummallakin laidalla ja kärjessä.

– Pelaan siellä, missä valmentaja haluaakaan. Voin pelata hyökkäyksessä kaikilla kolmella pelipaikalla. Olen pelannut niillä paikoilla niin PSG:ssä, AS Monacossa kuin maajoukkueessakin. Haluan olla kentällä. Minulle on samantekevää, millä pelipaikalla. Haluan auttaa Real Madridia.

– Saavun tänne nöyränä, koska kyse on maailman parhaasta seurasta. Olen kunnianhimoinen. Prioriteettini on sopeutua joukkueeseen ja kollektiiviin. Kaikki on helpompaa, kun se toteutuu. Meillä on loistava joukkue. Olin lähellä siirtyä tänne kaksi ja kolme vuotta sitten, mutta jalkapalloilijan elämä on sellaista. Mennyt on mennyttä ja ajattelen vain nykyhetkeä. Haluan nauttia joka sekunnista. Tämä on minulle historiallinen päivä.

LUE MYÖS