Barcelona ja Sporting CP neuvottelevat hyökkääjä Vitor Roquen siirrosta Portugaliin, kertoo Relevo.

Nuori brassikärki siirtyi Barcelonaan tammikuussa Athletico Paranaensesta 40 miljoonalla eurolla, mutta hän on jäänyt Kataloniassa vähälle vastuulle.

Roquen, 19, agentti Andre Cury sanoi jo toukokuussa, että hyökkääjä saattaa lähteä tänä kesänä pysyvästi muualle.

– Emme halua lainaa. Jos seura päättää, ettei hän voi jäädä, hänet myydään. Monet joukkueet ovat kiinnostuneita Vitor Roquesta, sanoi Cury.

– Jos seura ei anna Vitorille tilaa, meidän on etsittävä ratkaisu. Joko hän jää tai hänet myydään. Laina ei käy, se olisi hyvin vaarallista pojan uran kannalta.

Tänä kesänä on näyttänyt siltä, että Roque ei todella ole enää Barcelonan suunnitelmissa. Blaugrana on onnistunut tekemään jonkin verran tilaa palkkabudjettiinsa, mutta Roqueta ei ole toistaiseksi rekisteröity sen joukkueeseen La Ligassa.

Relevon mukaan Barcelona yrittää saada Roquesta 30 miljoonaa euroa. Sporting oli aluksi epäileväinen siirrosta hyökkääjän ison palkan takia, mutta seurat ovat päässeet sopuun siirrosta.

Portugalilaisseuran on määrä maksaa Roquesta alustavasti 20 miljoonaa ja mahdollisesti kymmenen miljoonaa euroa bonuksia. Brassihyökkääjä on jo näyttänyt vihreää valoa siirrolle.

Roqueta kohtaan on kiinnostusta myös Saudi-Arabiasta, mutta hän haluaa tiettävästi jatkaa Euroopassa. Portugali sopinee brassipelaajalle siksi, että hän pärjää siellä äidinkielensä kanssa.

La Sextan mukaan Real Betis taas on tehnyt Barcelonalle lainatarjouksen Roquesta. Vielä keväällä uutisoitiin, että Blaugrana haluaisi lainata hyökkääjän täksi kaudeksi muualle Espanjaan, mutta tilanne on saattanut sittemmin muuttua.

LUE MYÖS