Dani Ceballos haluaa jättää Real Madridin kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Siirtoikkuna sulkeutuu perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Relevon saamien tietojen mukaan Ceballos on päässyt Betisin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta siirron toteutuminen ei ole suinkaan varmaa. 

Real Madrid on asettanut Ceballosille 15 miljoonan euron hintalapun, eikä Betis suostu maksamaan niin suurta summaa omasta kasvatistaan. Real Madrid haluaisi pitää Ceballosin joukkueessaan, mutta on samalla valmis kuuntelemaan Ceballosia ja päästämään hänet lähtemään – vain jos joku tarjoaa vaaditun siirtokorvauksen. 

Betis haluaisi lainata Ceballosin tai ostaa puolet pelaajaoikeuksista, mutta Real Madrid suostuu ainoastaan pysyvään siirtoon.

Ceballos on jäänyt olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa, eikä matkustanut joukkueen kanssa Las Palmasiin torstaina, vaikka hänet nimettiin joukkueen kokoonpanoon. Madridilaismedian mukaan yllättävä poissaolo johtui mahdollisesta siirrosta.

LUE MYÖS