Real Madrid ja Betis iskivät yhteen Bernabéulla sunnuntai-iltana.

Heikosti kautensa aloittanut mestarisuosikki Real Madrid oli voittanut vain yhden kolmesta sarjaottelustaan. Carlo Ancelottin miehistö onnistui voittamaan Betisin lopulta 2-0. Kylian Mbappé viimeisteli ottelun molemmat maalit.

Ottelun avausjakso oli tasainen, eikä laadukkaita maalipaikkoja nähty, mutta toinen jakso oli selvästi vauhdikkaampi. Betis kykeni näennäisesti kontrolloimaan peliä pallonhallinnan kautta, mutta toisaalta se ei johtanut sen suurempiin maalipaikkoihin.

Mbappé iski La Liga -uransa avausmaalin noin 25 minuuttia ennen loppua. Fede Valverde mursi kantapääsyötöllään Betisin puolustuslinjan ja Mbappé pääsi laukomaan pallon varmasti ohi Betis-vahti Rui Silvan.

Jälkimmäinen maali syntyi 75. minuutilla. Silva kaatoi Viníciuksen boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Mbappé laukoi rangaistuspotkun maaliin. 2-0.