Barcelonan tähtihyökkääjä Robert Lewandowski tarjoutui alentamaan palkkaansa, sanoo seuran puheenjohtaja Joan Laporta.

Talousvaikeuksista kärsivä Blaugrana joutui jälleen kikkailemaan pelaajiensa rekisteröintien kanssa, koska sillä ei ollut palkkakatossaan riittävästi tilaa kaikille.

Monista pelaajista luovuttiin, ja Manchester Cityyn palannut İlkay Gündoğan suostui purkamaan sopimuksensa ilman palkkasaataviaan.

Kesän jättihankinta Dani Olmo saatiin lopulta rekisteröityä ryhmään vasta kolmanteen liigapeliin. Sekin vaati ensin Andreas Christensenin loukkaantumisen, jonka ansiosta Barcelona pystyi käyttämään 80 prosenttia hänen lasketusta palkastaan muiden pelaajien rekisteröintiin.

Laportan mukaan Lewandowski, 36, tarjoutui pelaamaan pienemmällä palkalla auttaakseen Barcelonaa, mutta sitä vaihtoehtoa ei tarvinnut käyttää.

– Näen Robertin motivoituneempana kuin koskaan. Robert tarvitsi tämän uuden sysäyksen, hän on erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa ja vaikuttaa hyvin innostuneelta. Hän on seuraan sitoutunut pelaaja ja voin vakuuttaa sen, sanoi Laporta Marcan mukaan.

– Kun hän kuuli, että meidän on madallettava kulujamme, hän tarjosi sopimustaan ratkaisuksi. Arvostan sitä suuresti, mutta sanoin hänelle, että se ei ole tarpeen.

– Hän on todella sitoutunut tähän seuraan ja vaatii paljon joukkueelta, itseltään ja joukkuekavereiltaan. Olen varma, että tästä tulee Lewandowskin kausi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵🔴🤝🏻 Laporta: “Lewandowski, I’ve a special mention for him. He is a player committed to the club”.

“When he heard that we had to make some efforts to reach the Fair Play to register players, he told us he could lower his contract in order to help the club”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS