Barcelona on menettänyt uuden pelaajan sairastuvalle.

Espanjan jalkapalloliitto vahvisti, että Fermín López on lähtenyt U21-maajoukkueen leiritykseltä kotiin. Myöhemmin Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kertoi, että López oli loukkaantunut harjoituksissa.

Lópezilla on reiden lihasvamma, ja hänen uskotaan olevan sivussa 3-4 viikkoa. Lópezilla ei juurikaan ole ollut lomaa, sillä hän oli Espanjan joukkueessa kesällä sekä EM-kisoissa että olympialaisissa.

Lópezin lisäksi Barcelonan sairastuvalla ovat topparit Ronald Araújo ja Andreas Christensen sekä keskikenttäpelaajat Marc Bernal, Frenkie de Jong ja Gavi. De Jongin vamma on tavallaan viheliäisin, sillä nilkka on vaivannut jo paljon pidempään kuin piti, eikä vieläkään ole varmuutta paluuaikataulusta.

– [De Jongin] tilanne on huolestuttava. Hän on ollut sivussa jo pitkään. Hän on toipumassa, muttei vielä pelikunnossa. Nilkan on annettava toipua rauhassa, Hollannin maajoukkueen päävalmentaja ja Barcelonan entinen päävalmentaja Ronald Koeman sanoi tuoreeltaan lehdistölle.

Barcelonalla on riveissään vain neljä tervettä varsinaista keskikenttäpelaajaa: Marc Casadó, Pedri, Dani Olmo ja Pablo Torre. Tarvittaessa toppari Eric García voi pelata keskikentän pohjalla, ja Raphinha kymppipaikalla.

LUE MYÖS