Joselu pelasi viime kauden lainalla Real Madridissa.

Kausi oli jymymenestys. Real Madrid voitti La Ligan ja Mestarien liigan. 

Joselu johdatti Real Madridin Mestarien liigan finaaliin iskettyään kaksi maalia Bayern Münchenin verkkoon välierissä. Joselun lainasopimus päättyi kauden jälkeen ja Real Madrid lunasti hänet itselleen. Joselu ei kuitenkaan pysynyt Real Madridissa, vaan hänet myytiin qatarilaiseen Al-Gharafaan.

Kesällä Joselu voitti Espanjan kanssa Euroopan mestaruuden. Joukkuetoveri Dani Carvajal oli Joselun tapaan voittamassa La Ligan, Mestarien liigan ja Euroopan mestaruuden. Joselu antaisi Ballon d’Orin Carvajalille.

– Antaisin sen ehdottomasti Carvajalille. Hän voitti viime kaudella kaikki pokaalit ja aloitti tämän kauden voittamalla UEFA Super Cupin. Lisäksi hän voitti EM-kisat ja teki maalin Mestarien liigan finaalissa. Ja hän saavutti kaiken tämän puolustajana. Mielestäni Ballon d’Or pitäisi antaa tuollaiselle pelaajalle. Ballon d’Orin pitäisi keskittyä enemmän Carvajalin kaltaisiin pelaajiin, jotka ovat kuin katoava luonnonvara. Ballon d’Or keskittyy yleensä vain maaleja tekeviin hyökkääjiin, mutta Real Madridissa puolustajana pelaaminen ansaitsee arvostusta, Joselu muistutti AS:lle.

LUE MYÖS