Valencian hyökkääjä Rafa Mir vapautettiin keskiviikkona poliisin huostasta takuita vastaan, kertoo ESPN.

Mir, 27, pidätettiin viikonvaihteessa sen jälkeen, kun kaksi naista oli tehnyt valituksen hänestä ja toisesta jalkapalloilijasta, Pablo Jarasta.

Naiset kertoivat poliisille tavanneensa Mirin ja Jaran yökerhossa ja menneensä heidän kanssaan Mirin kotiin. Heidän mukaansa Mir kävi toisen heistä kimppuun seksuaalisesti, kun taas Jara löi toista naista tämän kieltäydyttyä harrastamasta seksiä hänen kanssaan.

Uutistoimisto EFE kertoo, että asianomistaja kertoi poliisille Mirin lukinneen hänet kylpyhuoneeseen ennen kuin hyökkääjä kävi hänen kimppuunsa seksuaalisesti.

Naapuri soitti poliisille kuultuaan huutoja ja nähtyään kaksi järkyttyneeltä vaikuttavaa naista kadulla.

Keskiviikkona oikeus vapautti Mirin ja Jaran takuita vastaan, mutta tutkinta jatkuu. Mirin passi takavarikoitiin, häntä kiellettiin ottamasta yhteyttä näihin kahteen naiseen ja hänelle määrättiin 500 metrin lähestymiskielto.

Mir joutuu käymään oikeudessa joka viikko, ja häntä on kielletty poistumasta Espanjasta. Hyökkääjä poistui oikeudesta keskiviikkona kommentoimatta asiaa lehdistölle. Oikeudessa hän kertoi tuomarille, että hänen ja väitetyn uhrin kohtaaminen tapahtui yhteisymmärryksessä.

Valencia julkaisi tiistaina lausunnon, jossa se myönsi Mirin pidätyksen ja sanoi, ettei ollut tietoinen tapauksen yksityiskohdista. Seura kertoi tekevänsä yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Mir pelaa Valenciassa lainalla Sevillasta.

LUE MYÖS