Vitor Roque siirtyi elokuussa Barcelonasta lainalle Betisiin. Laina kattaa kuluvan kauden ja siinä on mukana osto-optio.

Roque siirtyi vuodenvaihteessa Athletico Paranaensesta Barcelonaan noin 40 miljoonalla eurolla. Roque jäi kuitenkin täysin olemattomalle vastuulle Xavin alaisuudessa ja pelasi kevätkaudella vain reilut 300 minuuttia Barcelonan paidassa.

Suuresta siirtosummasta huolimatta Barcelona halusi luopua Roquesta jo kesän siirtoikkunassa. Roquen saamaa kohtelua on kummasteltu julkisuudessa, sillä hänelle ilmoitettiin suoraan, ettei hän kuulu Barcelonan kuluvan kauden suunnitelmiin.

Roque otti kantaa tapaukseen lehdistötilaisuudessa. 19-vuotias hyökkääjä on parhaillaan Brasilian alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana.

– Se oli minulle vaikeaa aikaa. Sain joitain mahdollisuuksia, mutta en sellaisia, joita odotin saavani. Aikani Barcelonassa oli ylipäätään vaikeaa. Odotin sen olevan erilaista. Niin saamani kohtelun, pelitavan kuin senkin osalta, miten seurajohto puhui minulle. Mutta se on jo taakse jäänyttä elämää. Olen onnellinen saatuani mahdollisuuden edustaa Betisiä ja päästä takaisin maajoukkueeseen, Roque totesi lehdistölle.

LUE MYÖS