Hansi Flick siirtyi kesällä Barcelonan peräsimeen.

Flick, 59, allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Barcelonan kanssa. Flickin pesti on lähtenyt hienosti käyntiin, sillä Barcelona on voittanut kaikki neljä sarjaotteluaan ja johtaa La Ligaa puhtaalla pelillä.

Flick oli tiettävästi alusta saakka seurajohdon ykkösvaihtoehto joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Barcelonan urheilutoimenjohtaja Deco kehui Flickiä Barça Onen haastattelussa.

– Flickillä on kokemusta. Se on todella tärkeää jalkapallossa. Saat sitä ajan kanssa. Flick on valmentanut huippujoukkueita ja tietää täydellisesti, millaista on työskennellä suurseurassa. Se tuo meille rauhaa. Flickillä on helppo tapa tehdä töitä ja se helpottaa meidän päivittäistä tekemistä.

Decon mielestä kyseessä on hyvin työteliäs ja vaativa valmentaja.

– Flick on loistava valmentaja ja rehellinen ihminen, mutta eniten minua vakuuttaa se, miten hän käsittelee ongelmia ja tärkeitä asioita. Flick on rauhallinen mies ja todellinen jalkapalloihminen. Hän on työteliäs ja vaativa valmentaja, jolla on selvät ideat. Hän tietää täydellisesti, mitä tehdä pelaajien kanssa. Kuvailisin Flickiä työteliääksi ihmiseksi.

LUE MYÖS