Rodri Sánchez siirtyi hiljattain Betisistä Qatariin.

Qatarilaisseura Al-Arabi maksoi Rodrista kolme miljoonaa euroa Betisille. Oikea laitahyökkääjä teki kolmivuotisen sopimuksen Al-Arabin kanssa. Espanjalaismedian mukaan Rodri tienaa sopimuksensa aikana noin 12 miljoonaa euroa. 

Rodri, 24, nousi Betisin edustusjoukkueeseen syksyllä 2020, muttei noussut missään vaiheessa joukkueen avainpelaajaksi.

Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa lähes 20 ottelua pelannut Rodri kertoi Radio Marcalle siirtyneensä Qatariin pitkälti rahan perässä.

– Ihmiset puhuvat paljon, mutta he tekisivät samanlaisen ratkaisun, jos he kohtaisivat tällaisen tilanteen työssään. Ja he tekisivät sen pienemmästäkin summasta. Kaikki minut tuntevat tietävät, miten intohimoinen olen jalkapallon suhteen. Seuraan kaikkia mahdollisia jalkapallosarjoja. Siksi tämä päätös oli minulle niin vaikea.

– Jätin tämän kulttuurin taakseni siirtyäkseni toisenlaisen jalkapallon pariin, mutta tietenkään kukaan ei pelaa ilmaiseksi. Kaikissa asioissa löytyy eniten tarjoava taho. Tämä ei ollut helppoa, mutta laitoin kaikki asiat balanssiin. On paljon ihmisiä, jotka tekisivät saman päätöksen tienatakseen neljänneksen enemmän uudessa työssään.

LUE MYÖS