Real Madridin ja Sevillan ex-toppari Sergio Ramos odottelee tarjouksia MLS:stä jäätyään tyhjin käsin Brasiliassa, kertoo Estadio Deportivo.

Ramosin, 38, edustajat ovat viime päivinä kiertäneet pitkin Brasiliaa tarjoamassa hänen palveluksiaan uselle eri seuralle, mutta topparin palkkapyyntö on osoittautunut esteeksi joka paikassa.

Vasco da Gama ja Flamengo eivät halunneet keskustella diilistä lainkaan ja Botafogo vetäytyi viimeisimpänä neuvotteluista. Joissain huhuissa Ramosia viedään vielä Corinthiansiin, mutta seuran johtoporras on vihjaillut, että kalliita vahvistuksia ei enää tule.

Ramos on herättänyt kiinnostusta myös Saudi-Arabiassa ja Turkissa, mutta Estadio Deportivon mukaan hän haluaa ensisijaisesti Yhdysvaltoihin. MLS:ssä tämän hetken todennäköisin ottaja olisi San Diego FC.

Espanjan maajoukkueen ex-kapteeni jäi viime kauden jälkeen ilman seuraa, kun hänen sopimuksensa Sevillassa päättyi. Ramos voi siirtyä uuteen joukkueeseen ilman siirtokorvausta, mutta usein vastaavissa tapauksissa se antaa pelaajan edustajille mahdollisuuden vaatia isompaa liksaa asiakkaalleen.

LUE MYÖS