Real Madrid aloitti urakkansa Mestarien liigan liigavaiheessa tiistai-iltana kohdattuaan Stuttgartin. Real Madrid voitti ottelun 3-1.

Ottelun avausjakso oli Real Madridille vaikeahko. Stuttgart kykeni luomaan usean potentiaalisen maalipaikan ja Thibaut Courtois joutui venymään toistuvasti pallon eteen. Real Madridin laadukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan.

Real Madrid oli jo saada rangaistuspotkun avausjakson lopussa, mutta ottelun viheltänyt Halil Umut Meler kumosi tuomionsa nähtyään VAR:lta, ettei Antonio Rüdigeria sittenkään rikottu boksissa.

Real Madrid siirtyi johtoon heti toisen jakson alussa. Rodrygo karkasi laidallaan puolittaiseen läpiajoon, juoksi boksiin ja syötti pallon tyhjän maalin edessä odottaneelle Kylian Mbappélle, joka viimeisteli ensimmäisen maalinsa Mestarien liigassa Real Madridin paidassa.

Stuttgart nousi tasoihin 68. minuutilla. Deniz Undav puski kulmapotkun jälkitilanteessa pallon ohi hienon ottelun pelanneen Courtois’n.

Ottelun voittomaali syntyi 82. minuutilla. Luka Modric lähetti kulmapotkun boksiin ja Rüdiger puski etutolpalta pallon maaliin. Vaihdosta kentälle tullut Endrick viimeisteli lisäajalla loppuluvut 3-1:een.