Jesús Navasin pelaajaura päättyy vuodenvaihteessa.

Sevilla ja Navas solmivat toukokuussa puolivuotisen sopimuksen. Navas oli jo päättämässä uransa, mutta halusi tukea muutosten kourissa olevaa kasvattajaseuraansa ja päätti jäädä puoleksi vuodeksi joukkueeseen.

Navas, 38, on ollut alkukaudella kerran Sevillan avauskokoonpanossa, mutta on päässyt kaikissa otteluissa kentälle.

Canal Sur Radio haastatteli Navasia, joka kertoi fyysisistä ongelmistaan. Kroppa ei enää kestä ammattilaisjalkapalloilijan arkea.

– Toivottavasti jaksan joulukuulle saakka, koska jokainen ottelu tuntuu edellistä vaikeammalta. Olen ollut tässä tilanteessa neljän vuoden ajan. Fyysinen rasitus on jatkuvasti intensiivisempää. Kun pelaan 90 minuuttia, en voi kävellä seuraavan kahden tai kolmen päivän aikana.

– Tämä puolivuotinen oli minulle todella suuri haaste, koska halusin olla joukkueen kanssa. En pysty tähän enää. Kyse on terveydestäni. On päiviä, jolloin en voi olla perheeni kanssa, mutta haluaisin kuitenkin tulevaisuudessa pelailla heidän kanssaan.

Navas on pelannut urallaan 692 virallista ottelua Sevillan edustusjoukkueessa. Navas on Sevillan seurahistorian eniten otteluita pelannut pelaaja.

LUE MYÖS