Kuluva kausi on Carlo Ancelottille kuudes Real Madridin peräsimessä.

Ancelotti on yksi seurahistorian menestyneimpiä valmentajia. Ancelotti on johdattanut Real Madridin kolmesti Mestarien liigan voittoon ja kahdesti La Ligan mestariksi.

Real Madridin seuralegenda Guti arvostaa Ancelottin korkealle.

– Galáctico-aikakaudella joukkueessa oli useita koskemattomia pelaajia, joiden piti pelata aina. Carlo Ancelotti sen sijaan tekee aina ratkaisunsa ajatellen joukkueen parasta. Tietyillä hetkillä Real Madrid voi pelata 4-3-3-muodolla, jos ottelu vaatii sitä. Vaikeimmissa peleissä joukkue voi pelata 4-4-2-muodolla, kun keskikentälle tarvitaan enemmän fyysistä voimaa. Ancelotti on todella fiksu valmentaja ja saa joukkueestaan parhaan irti, Guti sanoi AS:lle.

Rodrygon asemasta joukkueessa on puhuttu läpi alkukauden. Rodrygo on esiintynyt edukseen, mutta varsinkin kauden alla pidettiin hyvin mahdollisena, että Ancelotti pudottaisi hänet avauskokoonpanostaan. Gutin mielestä Real Madridin ei koskaan pitäisi myydä Rodrigoa.

– Rodrygo on Ancelottille todella tärkeä pelaaja. Ancelotti on osoittanut sen, koska alkukauden peleissä Rodrygo on ollut käytännössä koko ajan avauksessa. Pelaajaa arvioidaan sen mukaan, miten hän pelaa kentällä. Peliesitykset määrittelevät Rodrygon saamat minuutit. Rodrygo on seuran sisällä hyvin arvostettu pelaaja. Hän on pelaaja, joka on antanut paljon seuralle ja pystyy antamaan tulevaisuudessakin. Hänellä on huikea potentiaali. Jos olisin Real Madridin urheilutoimenjohtaja, en koskaan myisi häntä.

LUE MYÖS