Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo, että jalkapalloilijat ovat valmiita pelaamaan pienemmällä palkalla, jos se tarkoittaa vähemmän pelejä.

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Rodri aloitti tällä viikolla ison keskustelun, kun hän sanoi, että jalkapalloilijat saattavat ryhtyä lakkoon kasvavan pelimäärän takia.

Joillekin huippupelaajille saattaa kertyä tällä kaudella 70-80 ottelua, jos he selviävät joukkueidensa kanssa pitkälle kaikissa kilpailuissa. Pelimäärien kasvua selittävät varsinkin muutokset Mestarien liigassa ja seurajoukkueiden MM-turnauksessa, joita laajennettiin täksi kaudeksi.

– Jalkapallon on pohdittava tilannetta, koska tavoitteena on yrittää pelata vähemmän pelejä, jotta loukkaantumisia olisi vähemmän, sanoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Tavoitteena on vähentää pelejä, joten en usko, että pelaajilla on mitään ongelmaa alentaa palkkojaan, jos he pelaavat vähemmän.

Ancelotti ei usko, että lakkokaavailu vaikuttaa tämän kauden kalenteriin.

– Valmentajien ja pelaajien valitukset eivät muuta tämän kauden kalenteria. On tärkeää miettiä tätä ja pelaajien vielä enemmän, koska he väsyvät. Meidän on analysoitava tätä. Pelaajat miettivät muutoksia tulevaisuudessa.

LUE MYÖS