Paris Saint-Germain on valittanut päätöksestä, jonka mukaan heidän tulisi maksaa hyökkääjä Kylian Mbappélle 55 miljoonaa euroa, kertoo Athletic.

Mbappé, 25, siirtyi tänä kesänä PSG:stä Real Madridiin, kun hänen sopimuksensa Pariisin suurseurassa oli päättynyt.

Ranskalaistähti on vaatinut PSG:ltä 55 miljoonan euron edestä maksamattomia palkkoja ja bonuksia. PSG:n mielestä seuran ei tarvitse maksaa summaa, koska Mbappén alkuperäistä sopimusta ”muutettiin laillisesti” kesällä 2023, kun hänet otettiin takaisin ykkösmiehistöön.

PSG pudotti tuolloin Mbappén edustusjoukkueestaan, kun hän ilmoitti, ettei aio käyttää sopimuksensa jatko-optiota, joka olisi pidentänyt diilin jatkumaan kesään 2025 asti.

Paris Saint-Germainin valituksen käsittelee Ranskan pääsarjan kattojärjestön (LFP) alaisuudessa toimiva muutoksenhakukomitea.

LFP:n oikeudellinen komissio kehotti PSG:tä maksamaan Mbappélle 55 miljoonaa euroa ei-sitovassa suosituksessaan. Komissio ohjeisti PSG:tä suorittamaan maksun perjantai-iltaan mennessä, mutta seura valitti päätöksestä.

Alun perin LFP:n komissio halusi asian menevän sovitteluun, mutta Mbappé torjui ehdotuksen. Sen vuoksi komissio kehotti PSG:tä maksamaan summan kokonaisuudessaan.

Tapauksen odotetaan etenevän lopulta työtuomioistuimeen. Sitä ennen PSG:n on kuitenkin valitettava ensin Ranskan jalkapalloliitolle ja sitten maan olympia- ja urheilukomitealle.

LUE MYÖS